Україну накриє циклон Annet. Синоптик дала прогноз на завтра

Україну накриє циклон Annet. Синоптик дала прогноз на завтра

Погоду в Україні 12 вересня визначатиме циклон Annet. Тому майже всюди пройдуть дощі, навіть з грозами.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко.

“Завтра погода України перебуватиме під впливом циклонічної системи, що розташувалася південному заході Європи – центр циклону Annet буде над Італією. Атмосферні фронти зумовлять практично повсюди в Україні 12 вересня періодичні дощі, подекуди з грозами”, – розповіла вона.

При цьому, синоптик зазначила, що ця зміна погоди може вплинути на метеопатів – можливі головний біль, проблеми з артеріальним тиском, сонливість, зниження працездатності тощо.

“Температура повітря 12 вересня в Україні очікується неоднорідною. У західних областях протягом дня +19…+22 градусів, у східній частині +28…+32 градусів, на решті території України буде тепла погода, +25….+30 градусів”, – розповіла синоптик.

Погода у Києві
У Києві 12 вересня також варто очікувати на дощ, можливо навіть з грозою.

“Максимальна температура повітря коливатиметься близько +27 градусів”, – констатувала Діденко.

Погода в Україні
Вересень 2024 в Україні розпочався з теплої погоди. Синоптики говорили, що спека може досягти рекордних +35, +36 градусів.

Упродовж минулого тижня в Україні трималася тепла погода, незважаючи на обіцяне похолодання. Але цього тижня до досить теплої погоди додалися дощі. Але опади не позначилися на температурі.

Читайте також  В Антарктиді трагічно загинув український полярник: фото

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело