Перетворили на змагання: ТЦК зізналися, які авто найчастіше зупиняють

Перетворили на змагання: ТЦК зізналися, які авто найчастіше зупиняють

Найбільш почесним вважається видача повісток власникам елітних автомобілів.

Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які мають відношення до керування автомобілем, або навіть є власниками транспортних засобів, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що представники одного з ТЦК та СП поділилися інформацією про те, які авто найчастіше зупиняють на дорогах для перевірки документів.

Так, з початком повномасштабного вторгнення Росії та запровадженням у країні військового стану співробітники ТЦК активно проводять оповіщення військовозобов’язаних українців, а також інші мобілізаційні заходи. Не в останню чергу це стосується й автомобілістів, які можуть отримати повістку як на блокпості, так і парковці.

Співробітник ТЦК в інтерв’ю одному з українських видань розповів про методи роботи, які він та його колеги застосовують у повсякденній практиці.

Військовослужбовець стверджує, що жодного плану щодо видачі повісток вони не мають, натомість є негласне “змагання” на те, хто вручить найбільше сповіщень. При цьому найпочеснішою вважається видача повісток власникам елітних автомобілів.

За словами представника ТЦК, водії Tesla вже не вважаються для нього чимось неординарним. Він і його побратими намагаються знайти на вулицях і “обілетити” того, хто їздить на автомобілі на кшталт Mercedes-Benz Gelendewagen. Військовий похвалився, що особисто вручав повістку власнику Mercedes-Benz S-класу.

Читайте також  Чому важливо стежити за чистотою у ліжку, і як правильно це робити. Пояснюють експерти

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело