“Може бути трагічний кінець”: названо можливі терміни закінчення війни

“Може бути трагічний кінець”: названо можливі терміни закінчення війни

Війна в Україні в кращому разі може закінчитися через півроку.

Війна в Україні може закінчитися вже за півроку. Про це під час чату на Главреді заявив політолог, директор аналітичного центру “Третій сектор” Андрій Золотарьов.

Він вважає, що війна триватиме ще півроку “в кращому випадку”. Після цього будуть проведені переговори, які приведуть до перемир’я.

Водночас у нього є і негативний сценарій.

“У гіршому – ще два-три роки. Це за умови, що не згорнеться потік допомоги”, – сказав Золотарьов.

Політолог висловлює свої побоювання. Він каже, що для України “все може закінчитися швидко і трагічно”, якщо Захід не передаватиме Україні військову допомогу.
Дивіться відео з чатом Андрія Золотарьова на Главреді:

Бої в Курській області – останні новини
Нагадаємо, що експерт Defense Express Сергій Згурець повідомив, що населені пункти в Курську контролюють озброєні люди. Суджа з’єднується з Курськом однією дорогою, і росіянам складно забезпечувати цю ділянку фронту, де зараз розгортаються бойові дії, каже Згурець.

У Мережі істерика росіянина з-під Курська потрапила на відео. Росіяни нарікають, що їхня влада не подбала про евакуацію цивільних із прикордонних районів Курської області, де, за словами кремлівських воєнкорів, нібито відбуваються бої з невідомими людьми.

Дізнайтеся, що відомо про історію міста Суджа. Порядок денний новин останньої доби зосереджений навколо подій на території Курської області, де озброєні люди нібито беруть контроль над містами Росії. Серед них і Суджа – місто, яке в минулому було українською територією.

Читайте також  Незабаром не чекайте і бережіться вересня: українців налякали термінами закінчення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело