ТЦК перетворили вручення повісток на гру: працівник розкрив деталі змагання

ТЦК перетворили вручення повісток на гру: працівник розкрив деталі змагання

Виявилося, що вони мають своєрідні “премії” за вручення повісток

Працівники ТЦК влаштовують між собою неофіційні змагання, які можуть здатися дивними. Один із них розповів про це в інтерв’ю українському журналісту Сергію Мірошниченку.

За його словами, у них немає суворого плану чи квоти щодо вручення повісток, але це не заважає співробітникам обговорювати між собою, хто скільки повісток вручив.

Це стало своєрідною внутрішньою грою: хто більше, а хто менше роздав повісток. Щодня працівники ділиться скільки повісток їм вдалося вручити.

“Це на повсякденній основі, ми щодня вручаємо повістки. Є якийсь спортивний інтерес. “У тебе скільки?”, “Я вже 5 вручив”. У когось одного один день більше, у іншого наступного. Це нічого не дає, ми не маємо плану. Це просто спортивний інтерес серед своїх”, – розповів працівник ТЦК.

Також виявилося, що вони мають своєрідні “премії” за вручення повісток водіям дорогих автомобілів. “Гелік” або інші люксові авто вважаються великим успіхом:

“Є змагання виписати повістку тому, у кого крутіше тачка. Є “гелік”. Ось буде їхати чувак на “геліку”, йому треба впаяти повістку. Чим дорожча тачка, тим прикольніша. Серед своїх є така галочка, комусь на “гелікє” вручити. Tesla – це вже пройдений варіант. На “геліку” у мене ще не було. У нас є розуміння, якщо хтось їде на “геліку”, це або хтось дуже крутий, або бандос – це вже галочка”, – розповідає він.

Один із працівників ТЦК поділився, що він навіть мав випадок, коли йому вдалося вручити повістку водію останньої моделі Mercedes-Benz S-класу. Для них це як свого роду знак визнання та досягнення.

Читайте також  Військовозобов'язаних поділять на 4 категорії за здоров'ям: у Міноборони пояснили зміни

Як відомо, такі машини можуть належати або дуже важливим людям, або якимось впливовим фігурам, що не може не піднімати самооцінку працівникам ТЦК.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело