Дощі з грозами скоро припиняться: коли в Україну повернеться спека

Дощі з грозами скоро припиняться: коли в Україну повернеться спека

Синоптики попереджають, що у багатьох областях України 5 серпня будуть грозові дощі.

Погода в Україні 5 серпня буде теплою, але у багатьох областях буде дощ. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про те, що в Україні 5 серпня дощі з грозами будуть на південному сході, заході та на території східних областей. У цей день буде комфортна температура повітря. Протягом тижня температура повітря підвищиться. А вже з 13-14 серпня в Україну повернеться сильна спека.

Погода 5 серпня
В Україні 5 серпня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день прогнозують дощі з грозами у східних, більшості південних, західних областях. Вітер в цей день буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 12-17°, вдень 22-27°, у західних областях 19-24°; у південній частині вночі 15-20°, вдень 25-30°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +35
За даними meteoprog, 5 серпня в Україні буде дощова погода. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +21…+35 градусів. Найнижча температура буде в Київській області. Там температура повітря підвищиться до +15…+25 градусів.

Погода 5 серпня у Києві
У Києві 5 серпня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура по області вночі 12-17°, вдень 22-27°, по Києву вночі 15-17°, вдень 24-26°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також  Таролог шокувала прогнозом до кінця січня 2023-го: вибухи і багато жертв

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело