Батько 9-річної дівчинки, яку знайшли мертвою у Німеччині, у відеозверненні попросив про допомогу (ВІДЕО)

Батько 9-річної дівчинки, яку знайшли мертвою у Німеччині, у відеозверненні попросив про допомогу (ВІДЕО)

Історія про знайдене тіло 9-річної дівчинки з України у Німеччині шокувала усіх. Батько Валерії звернувся до всіх небайдужих з проханням допомогти. Він не вірить у смерть дитини і сподівається повернути обох доньок в Україну.

Про це розповідає “24канал”.

У пошуках 9-річної Валерії, яка зникла в Німеччині 3 червня, на жаль, поставлено крапку. Спершу в Саксонії знайшли неідентифіковане тіло, згодом стало зрозуміло, що це саме та дівчинка.

“Я два роки бачив своїх дітей лише через екран телефона. Колишня дружина обіцяла повернути Валерію, коли почнуться канікули, але цього не трапилося”,– сказав він.

Чоловік звинуватив колишню дружину в тому, що тій бракувало часу на дитину. Зокрема, Валерія ходила до школи сама і без жодних засобів зв’язку. Хоча школярка мала телефон і два смарт-годинники. За його словами, у поліцію повідомили запізно.

“Робіть висновки самі”, – підкреслив він.

Подружжя має ще й молодшу доньку. Зараз вона із мамою, та батько хотів би забрати дитину – мовляв, це ненадійно. Тож прагне виїхати до Німеччини за кілька днів.

Чоловік висловив упевненість у тому, що старша донька жива і він поверне обох дітей додому. Але поки не знає, як зробити це правильно, тож просить про допомогу. Наголосив: хоча йому ідуть назустріч, та час спливає.

Буду вдячний будь-якій інформації і будь-якій допомозі. Сподіваюся, що це жахіття невдовзі закінчиться,– завершив він.

Поліцейські підтвердили на пресконференції смерть Валерії

12 червня поліція Німеччини провела пресконференцію, де розповіла деталі. Тіло дитини виявили за чотири кілометри від будинку в чагарниках, далеко від лісових стежок.

Читайте також  Усю ніч лив дощ, а вона блукала: з'явилися нові деталі про загиблу дівчинку

Правоохоронці стверджують, що Валерія стала жертвою злочину, але не на сексуальному ґрунті. Підозрюваного нема.

Слідчі реконструюють останні години життя дівчинки. Так і не зрозуміло, чи сідала вона на автобус того рокового дня. Вони не наводять дані про час смерті та її обставини, натомість зосередилися на колі спілкування сім’ї.

У школі та з мамою загиблої працюють психологи.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело