Мати єдиного вцілілого у катастрофі курсанта просить про допомогу

У п’ятницю, 25 вересня, в Чугуєві Харківської області військовий літак Ан-26 зазнав аварії. В результаті авіакатастрофи загинули 26 осіб. Вижити вдалося тільки 20-річному курсанту В’ячеславу Золочівському.

В цей час хлопець перебуває у військовому госпіталі. Його мати просить українців про фінансову допомогу. На своїй сторінці в Instagram в сторіз вона вказала реквізити банківської картки, куди можна переказати гроші

Надати допомогу можна за цим номером платіжної картки 5168 7422 3202 1216, Золочівська Ірина Вікторівна.

Нагадаємо, лікар докладно розповів про стан єдиного вцілілого В’ячеслава Золочівського. За словами начальника Військово-медичного клінічного центру Північного регіону Едуарда Хорошуна, стан здоров’я курсанта поступово поліпшується.

Стан хлопця оцінюється як середнього ступеня тяжкості. Температури у нього немає, гемодинамічні показники та показники крові теж в межах норми. Йому зробили перев’язку і рани будуть загоюватися.

Крім того, лікар зазначив, що додаткових медикаментів пацієнт не потребує. Медик також повідомив, що психологічний стан хлопця нормальне, і з ним працюють психіатр і психолог.

Читайте також  Українці зобов'язані заповнити декларації та сплатити податки до кінця травня: хто і скільки віддасть

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело