Україну накривають дощі: яким регіонам готуватися до погіршення погоди

Україну накривають дощі: яким регіонам готуватися до погіршення погоди

Одразу в декількох регіонах України будуть грозові дощі, а подекуди і шквали. Але температура стане несподіванкою для багатьох.

Погода в Україні 6 червня буде досить контрастна і нестійка. Атмосферні фронти із заходу та лінії сходження із сходу зумовлять короткочасні грозові дощі.

Про це розповіла синоптик Наталія Діденко в Telegram. За її словами, саме в західних областях, а також на Київщині, Чернігівщині, Полтавщині, Сумщині будуть дощі, грози та навіть град. Інші області опади обійдуть стороною.

Щодо температури повітря – у четвер найвищою вона буде на півдні та південному сході, до +27+33 градусів. Натомість на північному сході та на Волині очікується +22+25 градусів.

“У Києві 6-го червня, як прогнозує Діденко, якісь серйозні опади – навряд, не повинно зачепити. Вночі до +17 градусів, вдень до +27 градусів”, – каже синоптик.

Загалом по Україні протягом доби передбачається +25+29 градусів. Надалі по тижню, як прогнозує синоптик, по всій країні буде тепло чи дуже тепло. Періодично регіони накриватимуть грозові дощі переважно на заході та півночі, подекуди в центрі України.

Читайте також  "В Україні ніхто не чекав такої зміни погоди, прогноз приголомшив навіть синоптиків": чи буде мороз у -23 градуси і снігопад

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело