На ворога чекає відплата: мудрець Геронтій пророкує перемогу України на велике свято

На ворога чекає відплата: мудрець Геронтій пророкує перемогу України на велике свято

За передбаченням мудреця з Афону Геронтія, українці переможуть у війні з російськими окупантами на одне з великих християнських свят.

Про це йдеться у відео на каналі “Український молитовник” на YouTube.

Як йдеться у посланні монаха, видіння вказують на перемогу України. Попри жахливу боротьбу, правда завжди знайде свій шлях. На тих, хто приніс війну на українські землі чекає відплата.

Монах Геронтій на Афоні бачив знамення, яке об’єднало небо і землю. Воно зв’язало випробування українців з майбутнім світлом перемоги.

“Світло вказало йому на велике християнське свято, коли війна яка охопила наші домівки прийде до кінця. Це свято, коли ми зазвичай відзначаємо перемогу добра над злом, відновлення життя і надії цього року стане символом перемоги України у цій жорстокій війні. Такий збіг дат не є випадковим, означає, що справедливість відновить своє домінування у світі. Горе перетвориться на радість”, – йдеться у відео.

Монах закликав українців молитися за цей великий день. Також Геронтій відзначив відвагу і жертовність бійців Збройних сил України, що веде нас до перемоги, обіцяної у видіннях. Молитви зцілюють рани. Треба підтримувати воїнів на фронті. Мир має відновитися, пообіцяв пророк.

Окрім того, він побачив велику політичну підтримку України у світі. Формування нових альянсів і партнерств, які мають посприяти мирному вирішенню конфліктів.

“Кінець конфлікту відбудеться на велике християнське свято. Агресор отримає божественне покарання, засудження світу. Більше ніхто не наважиться порушити мир. Лідерство агресора зазнає серйозних змін. Правда відновить порядок, ніхто не залишиться без покарання. Наступні місяці стануть вирішальними для перемоги. Відбудеться успішний великий контрнаступ ЗСУ”, – зазначив старець.

Читайте також  Зраджений ворог тікатиме, Росію чекає розкол: знайдено 100-річне пророцтво старця Ігнатія про перемогу України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело