“Цей день змінить долю України”: коли війна закінчиться – прогноз

“Цей день змінить долю України”: коли війна закінчиться – прогноз

Коли закінчиться війна в Україні та ЗСУ повернуть окуповані території розповіла Главреду Ангеліна Вакуліна.

Військові дії та масові ракетні удари можуть закінчиться скоро. Астролог Ангеліна Вакуліна Главреду розповіла, що влітку буде затишшя.

“Влітку в Україні буде більш спокійно. Можна говорити про повернення невеликих населених пунктів. Можемо говорити про повернення полонених. Можуть повернути тих, кого вже не чекали”, – каже астролог.

Чого очікувати восени в Україні – прогноз
“Восени будуть повторювані аспекти весни. Восени, на жаль, буде дуже багато переломних моментів на великих напрямках і населених пунктах. Ми можемо говорити про Схід, лівий берег Херсона, буде вирішуватися ситуація з війною глобальніше”, – каже астролог.

За словами астролога, восени можна буде говорити про повернення територій.

“Можна буде говорити про повернення великих окупованих територій і про те, що, на жаль, це буде неспокійно для мирних жителів. Весна – це показник осені, приблизний сценарій”, – додала астролог Главреду.

Також астролог відповіла, коли можуть бути переговори України та Росії.

“Я не бачу мирних переговорів із цією владою обох країн. Поточний рік (завершення війни – ред.) ми не розглядаємо. Я не бачу взагалі ніяких переговорів. 2024 рік не може бути переможним. Ми не можемо говорити про те, що буде підписано договір і війна на нашій території закінчиться”, – додала вона.

Дивіться відео прогноз астролога Ангеліни Вакуліної для Главреда:

Читайте також  Обстрілів поменшає: астролог назвала поворотну дату війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело