На Україну нападе ще одна країна: прогнози мольфарів і тарологів на 2024 рік

На Україну нападе ще одна країна: прогнози мольфарів і тарологів на 2024 рік

Тарологиня Яна Пасинкова зробила невтішний прогноз: є усі шанси, що на Україну попруть білоруси і навіть назвала, коли це може статися і чи є шанс уникнути наступу з півночі.

Найбільша мрія українців — перемога, найголовніше питання — коли? Про це випитують військових, політиків, а іноді звертаються навіть до екстрасенсів, тарологів і віщунів. З огляду на останні події ті побачили, що на Україну може чекати новий наступ від недружньої країни, але називають, за яких умов цього можна уникнути.

Подробиці розповіла в ексклюзивному сюжеті для TSN.ua журналістка Вікторія Гнатюк.

Вони передбачили війну
Мольфари ще задовго до повномасштабної війни і навіть до АТО на сході України віщували, що все це станеться.

І повторив він це не раз.

На Україну хочуть рушити білоруси?
Тепер до всіх мольфарів та представників таємного світу є головне питання — коли закінчиться війна в Україні. Прогнозів багато. Втім, днями переможниця “Битви екстрасенсів” тарологиня Яна Пасинкова зробила невтішний прогноз: є усі шанси, що на Україну попруть білоруси і навіть назвала, коли це може статися і чи є шанс уникнути наступу з півночі:

“Цієї зими ми побачимо на кордоні білоруську армію, готову наступати. Це буде або демонстрація сили, або реальна загроза наступу. Все залежатиме від цьогорічних домовленостей”.

Заява Лукашенка
І насправді, повідомлення про те, що Білорусь активно готується до війни, вже були, й не від тарологів. Сам Лукашенко відкрито про це заявив.

Білоруська армія активно тренується
Для цього, за словами Лукашенка, його армія активно закупає зброю, а підрозділи старанно тренуються, щоб бути готовими до будь-яких викликів. Каже, робить все для того, щоб за кордоном ніхто його, не дай Боже, не похвалив.

Читайте також  "Ми давно про це говоримо": РФ піде в новий наступ вже навесні - Резніков

“Звідки готувався напад”
“Я нікому не погрожую”, — знову і знову, як мантру, повторював Лукашенко. Напевно, згадав, як колись переконував українців, що ніколи не нападе, а потім йому нашвидкоруч намалювали мапу, щоб той міг показати, “звідки готувався напад”, а наступ виправдати “превентивним ударом”.

Лукашенко хоче не тільки Україну
Втім, як не крути, галас в Мережі ця заява таки здійняла. Українські Телеграм-канали миттю розповсюдили лякалки про страшного Лукашенка, який готує Білорусь до війни. А Лукашенко й радий. Він саме недавно завершив такий собі об’їзд армії, де намагався видати себе за вождя цілого народу. Але одна дрібничка таки відрізняє його від інших брутальних диктаторів — любов до шпіца, якого Лукашенко всю дорогу таскав із собою. Таким собакою на кордоні нікого не перелякаєш. А в планах Лукашенка — протистояти одразу Латвії, Литві та Польщі.

Що кажуть в ЗСУ?
А що ж щодо України? Чи можуть бути погрози Лукашенка не просто словами? Тут варто дослухатися лише до інформації з офіційних джерел. Чутки про напад з Білорусі вже були у середині березня 2024 року, але тоді українські прикордонники запевнили, що загрози не існує, бо поточних сил у ворога аж ніяк не вистачить. До того ж ЗСУ опрацьовують всі можливі варіанти розвитку подій: від широкого наступу до маленьких провокацій, тож у будь-якому разі бійці готові. І не забувайте початок повномасштабки. Тоді наші партнери всіма шляхами інформували світ про атаку на Київ, яку готує ворог. Зараз нічого схожого вони не бачать.

“Замороження війни”
Втім, не вщухають інші чутки — що Україну, мовляв, готують до замороження війни, інші поголоски — спростовують. Тож люди почали ці питання ставити знову тарологам. Наприклад, відьма-тарологиня Марія Тиха заявила, що ніякої “заморозки” не буде. А також вона вважає, що Росія цю війну вже не виграє, навпаки — може втратити ще й свої території.

Читайте також  Новий наступ стане кошмаром Путіна: коли Росія знову спробує "взяти Київ за три дні"

“Щодо Росії карти показують чисельність армії — їх більше. Але водночас у них провальні військові стратегії. Україна має менше людей, але у нас є союзники. Так, нам страшно, але нам дали зброю. І може, ще даватимуть. Єдине, від чого ми не можемо захиститися — це від обстрілів. Але у плані стратегії у нас краще. Щодо того, хто переможе — то його не буде. Карта показує в Україні розчарування, а на Росію випадає карта повішеного, вони не отримають те, чого хочуть. Кінця поки нема. Для України карта миру перевернута, а для Росії — показує, що ще і територію РФ окупують”.

Прогнози мольфарів
Тарологиня додала, що зараз дуже складно сказати щось точно, оскільки події розвиваються дуже динамічно і постійно змінюються. А напередодні Нового року журналістка ТСН Оксана Радіонова знову відшукала карпатських мольфарів, аби запитати, що чекатиме на українців 2024 року. Були такі, що казали — на добре чекати не варто, як і на повернення територій.

Усі території України будуть деокуповані
Але таких пророцтв насправді менше, більшість мольфарів віщують, що Україна територіально знову стане такою, як була під час проголошення незалежності. Так напророкувала і Марія Цвилінів, мольфарка, яке мешкає в Карпатах. Ба більше, вона ствердно каже — переможе Україна, а усі тимчасово окуповані території знову будуть під українським стягом.

Про перемогу України кажуть і ще двоє карпатських віщунів.

Коли перемога?
Місцеві порадили журналістці ТСН Оксані Радіоновій ще одного мольфара на ім’я Довбуш. У нього прогнози теж позитивні, чоловік впевнено каже — переможе Україна, але за певних умов. І теж навіть називає приблизні дати.

Читайте також  Таролог зробив прогноз на Новий рік та Різдво: чи буде Росія бомбити України

Путін мріє захопити Харків
Але й досі в Україні не припиняються масовані обстріли, доходить звідусіль і новина, що росіяни досі мріють захопити Харків і не скидають ока зі столиці. Пам’ятаєте, про це навіть відверто говорили наші військові.

“Санітарна зона”
А після того, як на території РФ розпочався рейд легіону “Свобода Росії”, РДК та “Сибірського батальйону”, Путін взагалі заявив, що зробить з Харкова “санітарну зону”, простими словами — зайде туди із “рускім міром”.

Так-от, цього не відкидав тоді і карпатський віщун, але говорить він і про те, чим ця спроба скінчиться.

Головне — віра і підтримка ЗСУ!
Ми віримо, що так і буде, а ще пам’ятаємо, що думки — матеріальні. Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — це все не є науками, і передбачення, на жаль, чи інколи на щастя, не завжди справджуються на 100%. Вірити в це чи ні — справа кожного. Усі ми маємо вірити в ЗСУ, зобов’язані дякувати їм щодня і не забувати підтримувати як морально, так і донатами. Тільки спільними зусиллями абсолютно кожного українця можна виграти цю війну.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело