В Україну в квітні йдуть аномальна спека і снігопади: розпече до +27 і охолодить до +4

В Україну в квітні йдуть аномальна спека і снігопади: розпече до +27 і охолодить до +4

У квітні Україну очікує аномальна погода: від спеки, коли стовпчики термометрів підіймуться до +29, до злив та навіть снігопадів.

Про це свідчать дані Ventusky.

Відповідно до даних ресурсу, 9 квітня вдень в Україні до +25. Найспекотніше буде на Луганщині і Донеччині – там до +25, на заході +22, на решті території України і в Києві +23.

10 квітня температура зросте ще більше, прохолодна погода збережеться лише в Карпатах +18, найспекотніше буде на сході +26. Одеська, Миколаївська, Донецька, Луганська, Харківська області, Дніпро та Київ +25. Трохи прохолодніше в західних і центральниз областях: Тернопільська, Рівненська +21.

11 квітня справжнє літо відвідає південь та схід країни: до +27. У Сумській, Полтавській, Харківській, Черкаській, Кіровоградській областях +25. На захід України і в північні області зайде холодний атмосферний фронт, температура впаде до +15.

12 квітня – спека втримається на півдні – до +25, на заході і півночі похолодає до +15, Київ +17. 13 квітня захід країни накриють дощі. Температура становити від +15 до +20.

Нова хвиля спеки накриє південні області 17 квітня – очікується до +29 в Херсоні +28 в Мелітополі +27 Запоріжжі.

В той же час в західних областях буде всього лише +4 +7 через сильний дощовий фронт.

18 квітня похолодання перейде в сніг. 19 квітня сніг також очікується на Львівщині. А от на на Рівненщині і Волині пройдуть сильні зливи.

Читайте також  Сотні силовиків перекинули в центр Києва, масово перекривають вулиці: що відбувається

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело