Головний біль Віри Брежнєвої і “коханка” Меладзе

Колишня учасниця легендарного гурту ВІА Гра Еріка Герцег після відходу з колективу перестала з’являтися в публічній площині так, як це було раніше. Хоча після цього, вона заявляла, що починає сольну кар’єру про неї мало що було чутно.

Доходили чутки тільки про можливий скандал між Ерікою Герцег і Вірою Брежнєвою. Адже після того, як вона покинула групу з’явилися чутки, що до цього доклала руку дружина Меладзе — Віра Брежнєва. Мовляв, учасниця “золотого складу” ВІА Гри не потерпіла конкурентку.

Також були чутки про роман Герцег з продюсером Костянтином Меладзе, проте він це коментувати не став. Сама ж Брежнєва висміяла ці домисли.

Але, на цей раз Еріка Герцег вирішила потужно про себе заявити після тривалої перерви. Дівчина переїхала в Казахстан і там вже підписала контракт з місцевим лейблом. До того ж вона записала свою сольну пісню, яка має назву “Відпусти”. Відзначимо, що для співачки це вже третій сольний трек.

Ти кращий світ не шукай по світу, він у тебе всередині”, — так дівчина підписала анонс з піснею на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Читайте також  Тіна Кароль підкорила ніжним весняним образом на презентації українського фільму

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело