У Росії застрелили українця, підозрюваного у вбивстві кримінального авторитета

У Росії застрелили українця, підозрюваного у вбивстві кримінального авторитета

У Московській області застрелили українця, Миколу Долапчі. За версією слідства українських правоохоронців, він причетний до вбивства, скоєного майже чотири роки тому на півдні Одеської області. Громадянина України застрелили у під’їзді будинку 30 червня.

Про це повідомляє “Думська” з посиланням на джерело в Одеській обласній прокуратурі.

Нагадаємо, 7 жовтня 2017 року зникли фермер Петро Карагяур і місцевий кримінальний «авторитет» Юрій Асаржі на прізвисько “Позвонок”. 26 грудня цього ж року у полі були знайдені їхні тіла.

За версією слідства, злочин був пов’язаний з кримінальними розбірками всередині банди Олега Попеску (відомий як Олег Ренійський і Румун).

Конфлікт виник через рекордного вантажу марихуани, який вдалося виявити поліції. Зілля було вирощено на полях, які контролює банда Румуна. Його збиралися переправити до країн ЄС. За це відповідав Петро Карагяур, який співпрацював з Олегом Попеску.

Операція по контрабанді наркотиків зірвалася і Румун звинуватив Карагяура в “зливі” інформації поліції. Він почав вимагати у нього відшкодувати вартість вантажу і виплатити півмільйона доларів. До переговорів підключили Юрія Асаржі. У фермера грошей не виявилося і банда вирішила застосувати силу. До Карагуяру приїхали права рука Румуна Степан Кіоссе з сином, Микола Долапчі і два громадянина Молдови – Ілля Акріш і Михайло Онуфрій.

Під погрозами Карагяур попросив дружину віддати синові Степана Кіоссе всі наявні у будинку гроші. Після цього він був убитий ударом ломом в основу шиї. Асаржі намагався втекти, але був застрелений.

Поки поліція встановлювала особи злочинців, вони встигли виїхати спочатку до Молдови, а потім – у Росію.

Тепер один з кілерів був убитий. Примітно, що камера відеоспостереження зафіксувала на місці вбивства людини, схожого на Степана Кіоссе.

Читайте також  На Херсонщині бойовики "ДНР" застрелили подружжя заради розваги: що відбувається на окупованих територіях

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело