“У квітні народ масово виїжджатиме з України”, – астролог Яна Тимощук

“У квітні народ масово виїжджатиме з України”, – астролог Яна Тимощук

Астрологиня Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, яке ставлення Росії до України зараз показують карти Таро, чи буде Україна атакувати російські міста, а також, що відбуватиметься з народом країни-агресора у квітні.

Яно, чого нам варто очікувати у квітні? Які події відбуватимуться?

Цього місяця буде сонячне затемнення і ще коридор затемнень. Ми будемо відпрацьовувати карму аж до 10 квітня. У цей період відбуватимуться події, пов’язані з владою. Бачу, що буде якась смерть серед політиків. Багато чиновників йтимуть зі своїх посад.

При цьому квітень обіцяє нам багато достатку, зброї, все добре буде з урожаєм. Якщо ціни будуть занадто завищені, то знайте, що це все робиться штучно, тому що врожай у нас у надлишку.

Важливо сказати й те, що Україна готує масовані атаки Росії вже у квітні. Нам допомагатимуть країни-партнери. При цьому Україна буде трохи відходити з деяких територій, тому що нам не вигідно там залишатися з військової точки зору.

Багато експертів говорять про те, що квітень буде пекельним у плані обстрілів. Ви згодні з їхньою думкою?

Так, народ масово виїжджатиме з України, люди шукатимуть будь-які способи, щоб убезпечити себе. Але є й такий момент, що люди, які виїхали з України на початку великої війни, можуть повертатися. Насправді, квітень підніме дух українців і будуть новини, яким вони радітимуть.

По яких територіях України окупанти завдаватимуть ударів?

Дуже сильні прильоти будуть по сходу України. Там Росія буде зміцнюватися, тому буде багато втрат. Зараз є проблема з ресурсами, фінансами і забезпеченням, але не все так погано.

Читайте також  Коли закінчиться війна в Україні: астролог налякала прогнозом на 2023 рік

У центрі України буде зміцнення. Туди буде більше фінансових впливів, але руйнування через агресію РФ все ж будуть. До того ж будуть перестановки у владі, бо там зараз відбуваються якісь ігрища.

На півночі нашої країни будуть проблеми з водою, світлом і харчуванням. Прикордонна територія дуже фонить. Можуть бути удари по критичній інфраструктурі, а також бачу зрадників, які здаватимуть позиції.

На західній Україні теж не буде безпечно, бо Росія і туди завдаватиме ударів. Зараз обговорюється об’єднання трьох якихось країн, які можуть якось взяти участь у процесі вирішення наших проблем.

Що стосується півдня, то є великі загрози з моря, пов’язані з портами і мостами, вишками, стільниковим зв’язком та енергетикою.

Ви сказали, що Україна також атакуватиме Росію. Дайте прогноз для країни-агресора на квітень.

Росія досягне піку і в неї буде тільки два варіанти розвитку подій: або буде дуже складна ситуація на фронтах для неї, або буде зупинка військових дій. Може бути якась перерва, пауза. У Росії зараз програється енергія диявола. Тобто багато країн роблять усе можливе, щоб знищити цю країну.

Тобто, з багатьма країнами, з якими раніше Росія підтримувала контакт, вона вже не буде цього робити. Але важливо розуміти, що ця країна ще покаже свої ікла. Вона буде мстити буквально за все і за кожного. У неї є великий план. Відбуватимуться події, коли матері втрачатимуть своїх дітей.

Влада РФ думає, що це буде пригнічувати зовнішні сили, але, насправді, все буде навпаки. Росія налаштована воювати і в них достатньо для цього ресурсів. Тобто ця країна шукатиме собі нових жертв.

Але хочу акцентувати увагу, що там будуть відбуватися розколи, будуть великі проблеми.

Читайте також  Сніг та сильний вітер: синоптики оголосили штормове попередження

Яке ставлення Росії до України зараз показують карти Таро?

Росію цікавлять землі України і вона буде за них боротися. Ті землі, які включаються до Конституції РФ, слугують грою на полі противника. На жаль, від цього страждають люди, багато людських жертв.

Які настрої будуть у російського народу у квітні?

Інші країни намагатимуться заразити росіян. Це більше схоже не на природну хворобу, а на якийсь проведений ритуал. Фінансовий стан людей різко погіршуватиметься. Вони будуть впадати в депресію.

Ба більше, у них будуть проблеми з головою. Таке відчуття, що вони як у вирі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело