Росії скоро буде не до війни: астролог Влад Росс назвав переломний період для України

Росії скоро буде не до війни: астролог Влад Росс назвав переломний період для України

Теракти в Російській Федерації будуть продовжуватися і надалі, тож їм буде не до війни. А для України починається доленосний період.

Такий прогноз зробив астролог Влад Росс.

За його словами, теракти, які почалися в Москві, нападаи в Санкт-Петербурзі, Новосибірську, Єкатеринбурзі, Краснодарі, будуть продовжуватися і надалі, тож Російській Федерації буде не до війни.

Астролог переконаний, що квітень – переломний місяць для розуміння ситуації в Україні Європою. Про це, на його думку, свідчать заяви Макрона про введення військ в Україну.

“І навіть Трамп змінив свою позицію щодо України так, що людина, схожа на Путіна, що захопила владу в Росії, вже каже – нас не влаштовує Трамп, ми за те, щоб при владі залишався Байден і тільки при ньому ми зможемо завершити свою війну”, – зазначив Росс.

За словами астролога, в Україні все розуміють і продовжують свою власну політику і стратегію війни до перемоги над агресором: для прикладу, президент України Володимир Зеленський прийняв посланника від Байдена, який закликав не стріляти по Росії, по Криму, вислухав його, і через кілька днів Україна знову завдала ударів по російських НПЗ і російських кораблях в Криму.

Читайте також  Коли може закінчитись війна в Україні: чорний маг назвав рік

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело