Кінець війни в Україні: вже з’явилися провісники – названо рік та подробиці

Кінець війни в Україні: вже з’явилися провісники – названо рік та подробиці

У червні відбудуться астрологічні події, які сприятливо вплинуть на ситуацію в Україні.

Астролог Влад Росс передбачає, що у червні цього року відбудуться астрологічні події, які сприятливо вплинуть на ситуацію в Україні. Астрологічні прогнози він опублікував на своєму YouTube-каналі.

Так, 2 червня до Землі дуже близько підлетить Зелена комета, яка вважається вісником богів. Тому Рос переконаний, що вона віщує світ.

-Дай Бог, щоб до 2 червня все закінчилося і в червні американці запросили нас до НАТО. Я думаю, що у Джо Байдена не залишиться жодного шансу виграти вибори, якщо він не запросить Україну до НАТО”, – зазначив Росс.

2024 року, на думку астролога, ведення війни буде штучним інтелектом, завдяки чому ЗСУ зможуть прорватися по всіх напрямках.

-Завдяки цьому штучному інтелекту вестиметься дуже масштабна вдала війна проти Російської Федерації, і цей штучний інтелект допоможе нам перемогти в цій війні, тому всі говорили, де ж цей козирний туз у рукаві нашого Валерія Залужного, отож він з’явиться, – підкреслив астролог.

Раніше, відома болгарська провісниця Ванга висунула припущення про часті урагани, повені та інші природні лиха, здатні призвести до масштабних руйнувань і людських жертв у 21 столітті. Також провидиця передбачила, що для багатьох держав можуть настати «часи нестабільності та напруженості»: можливі посилення ворожнечі та суперечок, військові конфлікти. При цьому вона зазначала, що з будь-якими чварами можна буде покінчити мирним шляхом, якщо люди самі того забажають.

У вівторок, 16 січня, йде 692-й день повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію незалежної держави Україна.

Нагадаємо, політик Юрій Луценко, який воює у лавах ЗСУ, заявив, що на місяць близько 30 тисяч українських військових залишають поле бою двосотими або трисотими.

Читайте також  Росія "привітає" Україну: астролог приголомшила прогнозом на кінець серпня

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело