Тепло, але з дощами: синоптики розповіли, якою буде погода на початку тижня

Тепло, але з дощами: синоптики розповіли, якою буде погода на початку тижня

На початку нового тижня в Україні суттєво зміниться погода. У більшості областей нашої країни синоптики прогнозують сильні дощі.

Більше того, у деяких регіонах найближчим часом очікується мокрий сніг, повідомляє Український гідрометцентр.

У понеділок, 18 березня, дощі пройдуть у всіх областях України, окрім Закарпаття та Криму. На південному сході опади чергуватимуться із мінливою хмарністю.

На заході, у центрі та на півночі України часом можливий мокрий сніг. Найвища температура у цей день очікується у південних та східних областях. У Донецькій та Луганській областях стовпчики термометрів піднімуться до +12 градусів.

У західних областях буде значно прохолодніше. Протягом дня синоптики прогнозують лише +2…+4 градуси. У Києві в перший день тижня буде дощ. Температура у столиці очікується в межах +3…+5 градусів.

У вівторок, 19 березня, ситуація з опадами суттєво не зміниться – дощ очікується у всіх областях України. Проте найсильніші опади будуть на заході, а в решті країни протягом дня дощ чергуватиметься з мінливою хмарністю.

Температурні показники не зазнають суттєвих змін порівняно з попередньою добою. Найвища температура буде на південному сході.

Також синоптики попереджають, що у західних областях уночі можливий мороз до 3 градусів. А вдень у цій частині країни буде до 4 градусів тепла.

У середу, 20 березня, дощі почнуть відступати з України. Проте протягом дня майже у всіх областях синоптики прогнозують короткочасні опади.

Найвищі температурні показники збережуться на південному сході. У цій частині нашої країни упродовж дня буде +8…+13 градусів. У центральних та північних областях очікується дощ та до +8 градусів.

У західних областях прогнозується +4…+6 градусів, лише на Закарпатті стовпчики термометрів піднімуться до 9 градусів тепла.

Читайте також  "Пенсія буде тільки за певних умов, правила і вимоги посилять вже у 2024 році": експерти про те, що чекає українців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело