Перед цим вибухне третя світова: астролог назвав точну дату, коли може закінчитись війна в Україні

Перед цим вибухне третя світова: астролог назвав точну дату, коли може закінчитись війна в Україні

Повномасштабна війна в Україні може закінчитися у 2025 році.

Такий прогноз озвучив астролог Влад Росс.

У своєму астрологічному прогнозі він посилається на нумерологію. За словами Влада Росса, він абсолютно впевнений у цифрах, тому сміливо говорить про те, що війна в Україні може закінчитись 25 травня 2025 року.

Саме цього дня, як стверджує Росс, Сатурн заборони війни увійде до нульового градуса Овна.

“Ну і Самі розумієте, якщо щось почалося поблизу 22.02.2022, то щось має закінчитися поблизу 25.05.2025. “Заборона війни” напевно почнеться після цієї дати. Сатурн це мороз ось з погляду зірок: він завжди керує морозом. Якщо Марс – це гаряча планета, то Сатурн – це мороз. Нульовий градус Овна- та точка яка відповідає всій планеті, всій Землі. І це та ж точка конфлікту і ось він може заморозити цей конфлікт буквально і з нумерологічного погляду” , – продовжив астролог, озвучуючи прогноз закінчення війни.

За словами Росса, українцям потрібно “потерпіти” ще рік, а вже наступна весна може багато чого змінити в житті країни. Астролог попереджає, що його прогноз може не справдитись, якщо на Далекому Сході розпочнеться новий масштабний конфлікт. Вже 25 березня буде місячне затемнення, а сам коридор затемнень триватиме аж до 8 квітня. І тут існує загроза повномасштабної війни, яку може розв’язати Китай.

“Дуже велика потенційна можливість – Китай роздумує напасти на Тайвань саме в цьому місяці і тоді – бум! – вибухне Третя Світова війна. Цього року якщо Китай на Тайвань не нападе прямо в березні-квітні в період місячного та сонячного затемнення, то точно це зробить восени” , – додав астролог.

Читайте також  "Березень буде "гарячим": відомий астролог назвав термін завершення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело