“Шалений холод суне в Україну, погодою стривожені навіть синоптики”: де буде мороз у -21 градус, дощ і снігопад?

“Шалений холод суне в Україну, погодою стривожені навіть синоптики”: де буде мороз у -21 градус, дощ і снігопад?

В Україну повертаються рясні снігопади і холод. Треба очікувати також на дощі. У березні за історію спостережень температура падала до позначки 31-градусного морозу. Чи варто остерігатися подібної ситуації і цього року?

Як інформує “Апостроф”, на початку наступного тижня Україну накриють снігопади. Можливі нічні заморозки.

Про це свідчать дані сервісу моніторингу погоди Ventusky.

У понеділок, 18 березня, на заході України очікується мінлива хмарність, місцями опади з мокрим снігом. Поривчастий південно-східний вітер.

У вівторок, 19 березня, сніговий фронт наблизиться до Житомирської та Чернігівської областей. Продовжуватиме сніжити у Рівненській, Львівській та Тернопільській областях. Вночі можливі незначні заморозки та пориви вітру.

Як інформує “УНІАН”, атмосферний тиск поступово знижуватиметься, що призведе до опадів у багатьох областях нашої країни.

У найближчі дві доби в Україні очікується тепла погода, місцями з невеликими дощами і туманами. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, пише “Метеопрог”.

Атмосферний фронт несе в Україну дощі

Про те, що в Україні найближчим часом дощитиме, каже й синоптик Наталка Діденко. За її даними, причиною опадів стане атмосферний фронт з заходу. Так, 17 березня, дощі очікуються на заході, півночі та подекуди в центральних областях України (Полтавській, Черкаській та Кіровоградській).

Читайте також  Пенсія за віком: таблиця, скільки страхового стажу потрібно для виходу на заслужений відпочинок

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело