Війна закінчиться швидше, ніж здається: священник побачив у видінні перемогу України

Війна закінчиться швидше, ніж здається: священник побачив у видінні перемогу України

Священик Федір передбачає швидке закінчення війни в Україні, бо під час своєї молитви мав бачення та побачив припинення обстрілів та відновлення Миру.

Про це він розповів “Українському Молитовнику”.

Яскраве світло Надії що пробивається крізь хмари розпачу видіння розкривало майбутнє де громи війни замовкають, а земля знову стає притулком для своїх дітей де вони можуть жити без страху втрат та страждань. Війна закінчиться швидше ніж ви думаєте“, – заявив Федір.

За його словами, коли тиша огортала землю він поглинений молитвою підняв свій погляд до небес шукаючи відповіді та утіху для свого народу. В той момент, серед безмежного мороку, він побачив яскраве світло що розгорталося перед ним наче ворота до іншого світу. Це було видіння від якого повіяло теплом і спокоєм воно обіцяло кінець стражданням та початок нової ери миру для України.

Небо що здавалося нескінченно темним раптом прояснилося розкриваючи синь. Світло що виливалося з цього неба виблискувало у кольорах українського прапора синьому та жовтому. Синій колір символізував мирне небо над країною що об’єднує всіх її дітей під своїм захистом. Жовтий – це колір пшеничних полів що віщує багатий урожай і процвітання землі, зцілення ран від війни. Незабаром на землі України війна залишиться лише темним спомином“, – сказав він.

Також у своєму видінні отець Федір спостерігав переломні моменти що ведуть до мирного, але справедливого вирішення конфлікту. Він побачив зустрічі лідерів які раніше стояли на протилежних берегах конфлікту, але тепер зібралися разом щоб покласти край розливу крові та стражданням.

Читайте також  Путіну доведеться здаватися: в НАТО вже заявили про повну перемогу України

Ці зустрічі відбувалися під покровом Миру де кожне слово було важливим кожен жест знаком до порозуміння, але все це було виборено тяжкою боротьбою України. Я бачив, як війська агресора, що раніше займали землі, починають відступати залишаючи позаду села і міста що можуть тепер дихати вільно“, – додав Федір.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело