Коли РФ може масовано вдарити ракетами: експерт назвав небезпечні дати

Коли РФ може масовано вдарити ракетами: експерт назвав небезпечні дати

Жданов нагадав, що Росія найчастіше завдає ударів під ранок, адже це найважчий час для бойового чергування.

Країна-агресорка Росія зробила паузу в масованих атаках по Україні. Минулого разу російські окупанти завдавали удару майже місяць тому – 15 лютого. З того часу загарбники встигли накопичити ще близько 100 ракет.

Така тривала пауза між масованими обстрілами може бути пов’язана з технічним станом літаків ворога. Величезне вироблення моторесурсу потребує ремонту і обслуговування носіїв. Про це сказав військовий експерт Олег Жданов у коментарі сайту ТСН.ua.

Військовий експерт зазначив, що російські окупанти діють нелогічно, тому важко точно спрогнозувати, коли може відбутися наступний масований удар. Проте, за його словами, є кілька “небезпечних” дат.

“Тоді, коли ми очікуємо, вони не б’ють. Коли не очікуємо, вони наносять удари. 8 березня пропустили і навіть під час звернення до федерального зібрання теж не було обстрілу. Сказати, що на 17 березня – можливо. Вірогідність така існує і вона підвищена в ці дні, 15-17 березня, коли буде голосування. Але знову ж таки – 50 на 50 буде обстріл чи ні. На жаль, вони загнали нас в таке нервове напруження, що ми змушені бути готовими кожного дня до ракетного удару. А буде він чи ні – сказати дуже важко”, – зазначив Жданов.

Експерт нагадав, що країна-агресорка Росія найчастіше завдає ударів під ранок, адже це найважчий час для бойового чергування.

Читайте також  Астролог назвав точний рік закінчення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело