У найтяжчий час прийде допомога здалеку: в пророцтві священника Ілії знайшли слова про перемогу України

У найтяжчий час прийде допомога здалеку: в пророцтві священника Ілії знайшли слова про перемогу України

В новому пророцтві знайшли попередження, що березень 2024 року буде сповнений випробувань для України. Проте всі виклики можна здолати міцною вірою та надією. А на допомогу в боротьбі прийдуть “справжні міжнародні друзі”.

Про це йдеться в пророцтві священника Ілії.

Це пророцтво не лише відкриває майбутнє, а й “слугує маяком для кожного, хто шукає відповіді та розради в цей непростий час. Воно запалює вогонь надії у серцях українців, нагадуючи, що попри темряву, що оточує нас, світло правди та добра неминуче переможе”.

Ілія пророкував, що “наступний місяць (тобто березень 2024 року) може стати випробуванням для нашої нації. Можливі невдачі та виклики, але вони тимчасові”. Він наголошує на тому, що кожне випробування робить українців сильнішими, а кожна перемога – “ближчими до спільної мети: миру та процвітання на нашій землі”.

Священник наголошував, як важливо зосереджуватись на надії та вірі, що допоможуть здолати будь-яку темряву:

“У часи коли темрява навколо нас здається непроглядною і майбутнє вкрите завісою невідомості, світло надії пробивається через щілини сумнівів, вказуючи шлях до істини та прозріння”.

Пророцтво священника Ілії відкриває перед українцями картину майбутнього, “де кожна подія, кожен вибір та кожна дія мають своє значення в ланцюгу великих змін, що невблаганно наближають нас до розв’язки”.

Ілія говорив про часи, сповнені випробувань та труднощів. Але разом з тим він наголошує на непохитній вірі у вищу справедливість та необхідності стояти на захисті своєї землі та своїх ідеалів.

За пророцтвом, найближче майбутнє принесе ключові випробування на шляху до перемоги. Священник Ілія передбачав, що саме зараз настане час важливих військових рішень, які зможуть змінити хід історії нашої країни.

Читайте також  У Зеленського попередили українців, щоб не лякалися деяких новин

Він говорив про битви що відбудуться на різних фронтах, про мужність та героїзм воїнів, що стануть прикладом нескореності духу для майбутніх поколінь. Кожна перемога, за його словами, буде кроком до великої мети – повного визволення та відновлення справедливості.

Священник також зосереджував особливу увагу на важливості міжнародної підтримки та солідарності з іншими народами: “У найкритичніший момент на допомогу прийдуть друзі здалеку, які поділяють наші цінності та ідеали свободи та незалежності”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело