Україну чекають дві переломні події: український вчений дав прогноз закінчення війни

Україну чекають дві переломні події: український вчений дав прогноз закінчення війни

У 2024 році можуть відбутися кардинальні події, через які війна в Україні завершиться.

Відповідний прогноз озвучив український вчений Василь Шевцов.

За його словами, наприкінці лютого або на початку березня має відбутись якась кардинальна подія, яка дуже вплину на майбутній перебіг відносин з таким хижаком, як Росія. Вчений припускає, що подія буде позитивною і дуже допоможе під час повномасштабної вйни.

“З одного боку має так статись, щоб і Україна не розбила повністю Росію, щоб Росія не розсипалась і щоб Україна перемогла. Але так, щоб Росія залишилась. От приблизно така тенденція зараз між тими, хто вболіває за нас”, – пояснив свою точку зору Василь Шевцов.

Ще одна кардинальна подія, можливо, відбудеться влітку й триватиме до осіннього періоду. Під час пояснення вчений занурився в езотеріку та окультизм та нагадав, що 30 років тому український рід, який він назвав своєрідним егрегором (нефізична сутність або групове біополе, які набувають самостійного буття – ред.) був у вигляді туману. Енергоінформаційне поле у той час переважало над західними регіонами, а ближче до центральних областей та сходу спостерігався певний ментальний розрив. Разом з тим, егрегор дуже посилився у 2014 році, коли Росія окупувала Крим та частину Донбасу.

“От після початку 2014 року, особливо от зараз під час цієї війни, цей туман дуже густий став практично по всій Україні, окрім східних областей, але там набагато потужніший за цей час став іншого кольору туман від російського оцього демона, егрегора. Тому Донбас зараз дуже і дуже налаштований проти, він уже якби частинкою став отого російського демона. Це оті утворення і з ними буде не просто – не один рік, а може й покоління прийдеться перетрансформовувати, перебудовувати їх свідомість”, – додав Шевцов.

Читайте також  Перемога буде за 3 роки? Українська мольфарка розповіла про таємні дати закінчення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело