Мольфар розповів, чи зможуть ЗСУ відбити Авдіївку

Мольфар розповів, чи зможуть ЗСУ відбити Авдіївку

Зараз у місті відбувається пекло, каже мольфар.

Останнім часом Авдіївка – одна з найгарячіших точок, де цілодобово ведуться бойові дії. Росія намагається оточити українських військових і відібрати місто. Тому ЗСУ були змушені вийти з міста. Новий головнокомандувач Сирський зазначив, що це було зроблено з метою зберегти життя військовим.

УНІАН розповідає, чому так важлива Авдіївка і чи залишиться вона під контролем України.

Авдіївка – під чиїм контролем місто
Мольфар Макс Гордєєв каже, що Авдіївка зараз дуже страждає. ЗСУ не можуть рухатися далі, тому що стоїть карта “Вежа” – руйнування, і ще ряд негативних карт – “Місяць”, що символізує пітьму.

“Боюся, що ми не тільки втратимо Авдіївку, а й багато людей, які стояли там і захищали місто. Навряд чи ЗСУ зараз відіб’ються і здобудуть перемогу в цьому напрямку”, – говорить експерт.

Однак Гордєєв переконаний, що така складна ситуація буде саме зараз, проте пізніше все може змінитися.

“Росія придовбалася до Авдіївки, тому що багато наших земель вона вже втратила, і зараз хоче довести і посіяти негативну ситуацію в Україні, щоб ми зневірилися і почали її боятися. Тому, швидше за все, ми втратимо Авдіївку, але тільки на деякий час. Ми все одно все отримаємо назад, але питання: в якому стані? Авдіївка сьогодні – місто-привид, там відбувається пекло. І триватиме воно ще довго. Навіть якщо ми відіб’ємося, то назвати це місце хорошим буде складно”, – додав Гордєєв.

Авдіївка зараз – фото

Читайте також  Станеться "як карта ляже": мольфарка розповіла, коли і як закінчиться війна

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело