Снігопади, туман і 10-радусний мороз: в Україну влітає негода

Снігопади, туман і 10-радусний мороз: в Україну влітає негода

В Україні 29 січня можуть зійти великі снігові лавини. У двох областях оголосили 3 рівень небезпечності.

Погода в Україні 29 січня буде місцями сніжною. Синоптики попереджають про те, що в Україні буде туман та ожеледиця. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про те, що в Івано-Франківській та Закарпатській областях через снігопади та хуртовини можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях. Там оголосили 3 рівень небезпечності.

Погода 29 січня
В Україні 29 січня буде мінлива хмарність. У цей день в Україні синоптики прогнозують сніг у південно-східних областях та в Карпатах. На дорогах буде ожеледиця, також очікується туман. Вітер в цей день буде північно-східний та північний зі швидкістю 7-12 м/с. У західних та північних областях швидкість вітру буде 3-8 м/с.

“Температура вночі 2-7° морозу, у південній частині, вдень в Україні від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті 0-5° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить -10
За даними meteoprog, 29 січня буде похолодання. Найнижча температура повітря буде на території Чернігівської області. Там температура повітря опуститься до -10…-3 градусів. Найтепліше буде в Закарпатській області. Там температура повітря підвищиться до -1…+5 градусів.

Погода 29 січня у Києві
У Києві 29 січня буде мінлива хмарність. Синоптики опадів не прогнозують. На дорогах буде ожеледиця, також очікується туман. У цей день вітер буде змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с.

“Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у Києві вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° морозу”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також  В Україну насувається шторм

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело