Все розпочнеться у лютому: НАТО готується до масштабної війни з росією

Все розпочнеться у лютому: НАТО готується до масштабної війни з росією

Бундесвер готується до гібридної російської атаки на східний фланг НАТО у лютому поточного року.

Бундесвер (збройні сили Федеративної Республіки Німеччина) готується до гібридної російської атаки на східний фланг НАТО у лютому поточного року, пише Bild.

У секретному документі дії російської федерації та Заходу описуються місяць за місяцем, кульмінацією є розміщення сотень тисяч солдатів НАТО і неминучий початок війни влітку 2025 року.

Сценарій Бундесверу “Оборона Альянсу 2025” стартує у лютому 2024 року. Росія запускає чергову хвилю мобілізації та закликає до армії додатково 200 тисяч людей. Потім Кремль розпочне весняний наступ в Україні, який до червня відкидає українську армію назад.

Спочатку прихована, а потім все очевидніша атака Росії на Захід починається в липні. Очікуються кібератаки та інші форми гібридної війни, головним чином, у країнах Балтії. Відбуваються зіткнення, що використовуються Росією як привід для початку масштабних навчань на своїй території та в Білорусі.

Загострення ситуації може статися у жовтні у разі перекидання Росією військ та ракет середньої дальності до Калінінграда. З грудня 2024 року в районі “Сувалкського коридору” відбувається штучно спричинений “прикордонний конфлікт” і “заворушення з численними жертвами”.

У той час, коли США можуть залишитися без лідера протягом кількох тижнів після виборів, Росія, за підтримки Білорусі, повторює на території НАТО вторгнення 2014 року в Україну. У травні 2025 року НАТО приймає рішення щодо заходів стримування, в день Х НАТО перекидає на східний фланг 300 000 військових.

Сценарій закінчується через 30 днів після “дня Х”. Чи буде Росія стримано НАТО, залишається відкритим питанням.

Читайте також  У Львові почали демонтаж аварійної 30 - метрової стелли Монумента слави

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело