Росіяни змінили тактику: у ГУР розповіли, куди ворог найчастіше намагається поцілити ракетами

Росіяни змінили тактику: у ГУР розповіли, куди ворог найчастіше намагається поцілити ракетами

Головне управління розвідки Міністерства оборони України визначило нові цілі російських ракетних ударів, відмічаючи зміну стратегії агресора. Як повідомив представник ГУР Вадим Скібіцький в інтерв’ю для “РБК-Україна”, наразі головним об’єктом атак є не енергетичні підприємства, як це було минулої зими, а об’єкти українського оборонно-промислового комплексу. Однак, у той же час, загроза для енергосистеми України залишається актуальною.

Про що повідомили в ГУР
Вадим Скібіцький наголосив, що російська федерація наразі зосереджує свої зусилля на знищенні інфраструктурних об’єктів України, зокрема, об’єктів оборонно-промислового комплексу та інших важливих об’єктів, які розташовані на лінії фронту.

На сьогодні основні зусилля Російської Федерації зосереджені на знищенні наших інфраструктурних об’єктів. Це насамперед об’єкти нашого оборонно-промислового комплексу, штаби, системи управління та окремі підрозділи, які розміщуються на лінії фронту, – заявив Скібіцький.

У той же час він вказав, що росії не вдається досягти всіх поставлених цілей. Зокрема, він зазначив, що використовувана ворогом зброя, така як “Кинджали”, є дуже неточною, і переважно через це страждає цивільне населення.

Те, що росіяни не завдають ударів по енергетичних об’єктах, не означає, що вони не слідкують за станом нашої енергетики, – додав представник ГУР.

Скібіцький підкреслив, що російська військова розвідка продовжує моніторити енергетичні об’єкти України, здійснюючи космічні зйомки та аналізуючи можливість ураження ракетними ударами чи безпілотними літальними апаратами. А тому, загроза українській енергетичній системі залишається актуальною.

Читайте також  Війна в Україні 2022: таролог розповіла, що чекає на наші міста у жовтні (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело