Просять звернути увагу: у 2 областях України з 1 січня вводять суттєві зміни

Просять звернути увагу: у 2 областях України з 1 січня вводять суттєві зміни

Для жителів двох областей України з 1 січня будуть вагомі зміни. Група Нафтогаз оголосила про деякі оновлення з розподілом газу.

Зміни стосуються понад 500 тисяч клієнтів, які проживають у Закарпатській та Рівненській областях. З першого дня 2024 року газ тут розподілятиме філія «Газмережі». НКРЕКП вже видала відповідні ліцензії.

Це означає, компанії АТ «Закарпатгаз» та АТ «Рівнегаз» більше не виконуватимуть покладені на них функції розподілу, — йдеться в повідомленні на сайті Нафтогазу.

Споживачів просять звернути увагу, що тарифи на розподіл блакитного палива та особові рахунки для жителів Закарпатської та Рівненської областей будуть колишніми. А от реквізити для оплати зміняться.

Також є повідомлення для тих, хто має переплату. Ці споживачі можуть звернутись за перерахунком у Центри обслуговування. Тамтешні фахівці проведуть його.

Ціни за розподіл газу 2024

Тариф на розподіл газу відрізняється в залежності від регіону країни. Він залежить від кількох факторів. На сайті НКРЕКП зазначається, що ціни на розподіл блакитного палива такі:

АТ «Закарпатгаз» — 1,99 грн на місяць за 1 кубометр (без ПДВ),
АТ «Рівнегаз» — 1,54 на місяць за 1 кубометр (без ПДВ).
Зазначені тарифи повинні зберегтись і надалі.

Читайте також  “Взяв під свій контроль”: Президент Зеленський особисто зателефонував українці, яка залишилась у Китаї. “Пообіцяв”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело