Чекаємо весни: астролог Влад Росс спрогнозував події, через які закінчиться війна в Україні

Чекаємо весни: астролог Влад Росс спрогнозував події, через які закінчиться війна в Україні

У той час, як деякі астрологи мають песимістичні прогнози щодо війни в Україні, астролог Влад Росс продовжує стверджувати, що чекати залишилось не довго – весною наша країна матиме приємні новини.

Про це він заявив

 на своєму YouTube-каналі.

За його словами, у березні-квітні 2024 року у Росії відбудуться події, що зіграють на користь України. Саме тоді наша країна скористається розвалом у РФ.

“Ці президентські вибори стануть чорною міткою для путінського режиму, без путіна все це кане в Лєту, бо ці всі пацюки та гадюки будуть настільки один одного гризти й кусати, що все перевернеться, і їм буде не до України”, – пояснив Росс.

Він зазначив, що білий Місяць у знаку Тельця з Юпітером різко змінять стратегічну ситуацію. А якщо Україна ще й отримає бажаний 61 млрд доларів військової допомоги від американців, це допоможе їй зробити прорив та дійти до Кримського перешийку.

Окрім цього, у будь-який момент США можуть запросити Україну в НАТО і дати такі ж гарантії безпеки, як, наприклад, Швеції. І це буде закінченням війни. Проте є противники такого сценарію – Саліван і Бернс.

“Заморозити війну – це величезне прохання Кремля, бо вони хочуть цього перемир’я. Але якщо ми зараз підемо на це перемир’я, то Україна може втратити назавжди окуповані території”, – резюмував астролог.

Читайте також  Останній рік Путіна при владі: експерт розповів, що станеться найближчим часом

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело