АЗС вирішили здивувати водіїв новими цінами на автогаз

АЗС вирішили здивувати водіїв новими цінами на автогаз

Ціни на популярне автомобільне паливо не стоять на місці

Динаміка цін на скраплений газ змінилася. Українські заправні станції досить активно знижують ціни на цей вид палива. Як змінилася ситуація за останній тиждень, показують дані моніторингу Консалтингової групи “А-95”.

У період із 1 по 8 грудня середня роздрібна вартість зрідженого газу знизилася на 1,50 гривні – до 35,25 гривні за літр. При цьому цінник на цей вид палива зменшили практично всі мережі АЗС.

Так, згідно з даними моніторингу, на станціях ОККО та WOG автогаз за тиждень знизився в ціні на 1,00 та 1,05 гривні – до 35,64 та 35,56 гривні за літр відповідно. Столична мережа АЗК KLO зменшила вартість цього палива на 1 гривню – до 34,99 гривні за літр. “Укрнафта” зменшила цінник на 1,50 гривні та пропонує паливо по 34,40 гривні за літр.

Слід скасувати, що рекордне падіння ціни на автогаз за тиждень було зафіксовано у мережі Motto – на 3 гривні, до 34,98 гривні за літр. Найменше здешевлення в мережі “Авіас” – на 23 копійки, а також VostokGaz – на 20 копійок. Автогаз у цих мережах коштує 36,09 та 35,99 гривні за літр відповідно.

Читайте також  Коломойський здивував словами про Донбас: "Українці воюють з українцями"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело