“Це буде рік нашої з вами перемоги”: Зеленський звернувся до українців у річницю вторгнення РФ

“Це буде рік нашої з вами перемоги”: Зеленський звернувся до українців у річницю вторгнення рф

Рік був сповнений болю, горя та єдності, й мільйони українців зробили вибір – не білий прапор, а синьо-жовтий стяг, заявив Володимир Зеленський.

Сьогодні, 24 лютого 2023 року, виповнюється рік з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Президент Володимир Зеленський звернувся в цей день до нації, підкресливши, що рік тому мільйони українців вирішили боротися з агресором та відстоювати свою землю.

“24 лютого мільйони з нас зробили вибір: не білий прапор, а синьо-жовтий стяг. Не втеча, а зустріч. Зустріч ворога. Опір і боротьба. Це був рік болю, жалю, віри та єдності”, – написав Зеленський у своєму Telegram-каналі.

Президент також опублікував відео, кадри якого нагадують про події минулого року, про мужність і незламність українців.

https://t.me/glavredinfo/61202

Також було опубліковано повне звернення глави держави з нагоди річниці російського повномасштабного вторгнення. У своїй промові президент наголосив, що українці вистояли рік великої війни, не зазнали поразок і далі боротимуться за свою перемогу над агресором.

“Рік тому цього дня з цього ж місця близько сьомої ранку я звернувся до вас із короткою заявою, тривалістю всього 67 секунд. У ній прозвучали дві найголовніші і тоді, і зараз речі. Те, що Росія почала проти нас повномасштабну війну. І те, що ми готові до всього. Ми переможемо всіх. Так що почалося 24 лютого 2022 року – найдовший день нашого життя, найважчий день нашої новітньої історії. Ми прокинулися рано і з того часу не засинаємо”, – сказав Зеленський.

Він зазначив, що українці не підняли білий прапор, а стали захищати синьо-жовтий.

Читайте також  У Зеленського виявили коронавірус: в якому стані президент

“Я дякую всім, завдяки кому продовжується наш опір. Це все наші захисники. Збройні сили України, Сухопутні війська, наша піхота і танкісти. Повітряні та Військово-морські сили, артилерія, ППО, десантники, розвідники, прикордонники. ССО, СБУ, Нацгвардія, поліція, ТрО – всі наші сили безпеки та оборони. Завдяки вам стоїть Україна”, – сказав Зеленський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело