Опубліковано список найбільш очікуваних серіалів 2017 року

Британські аналітики опублікували список найбільш очікуваних серіалів майбутнього року. Участь в них візьмуть одні з найпопулярніших знаменитостей сучасності.

Про це повідомила британська щоденна газета Daily Mail.

Серед фаворитів виявилося продовження американського драматичного телесеріалу “Твін Пікс”, що вийшов на екрани ще в 1990-му році. Постарілий Кайл Маклахлен знову втілиться в образ спеціального агента ФБР Дейла Купера, щоб продовжити розслідування вбивства школярки Лори Палмер.

Глядачів також чекає продовження британського серіалу “Доктор Фостер” з Серан Джонс в головній ролі. З нового сезону глядачі дізнаються про те, що ж сталося з героїнею після розлучення.

На початку січня на каналі BBC One відбудеться прем’єра британського історико-драматичного телесеріалу “Табу”, який розповідає про життя афериста, який повернувся в Англію, щоб помститися за смерть свого батька. Головну роль отримав Том Харді.

13 січня на каналі Netflix стартує показ восьмисерійного серіалу “Лемоні Снікет: 33 нещастя” на чолі з Нілом Патріком Харрісом. Сюжет серіалу заснований на однойменній серії дитячих книг Лемоні Снікета.

В середині наступного року очікується вихід сьомого сезону популярного телесеріалу в жанрі фентезі “Гра престолів”. Експерти заявили, що сценаристи дуже постаралися для того, щоб глядачі з головою поринули в черговий, дуже несподіваний вир подій.

У 2017 році також вийде телесеріал “Американські боги” з Рікі Уіттлом в ролі Тіні Муна. Чоловіка очікує тривала війна між “Старими” і “Новими” Богами.

Наомі Уоттс зіграє терапевта Джин Холовей в психологічній драмі “Циган”. Жінці доведеться пережити безліч неприємних моментів, пов’язаних з її пацієнтами.

Влітку наступного року також відбудеться вихід другого сезону науково-фантастичного серіалу “Дуже дивні справи” на чолі з Вайноною Райдер. На глядачів чекає продовження пошуків небезпечної дівчинки, яка має здібності до телекінезу.

Читайте також  Повинна знати кожна жінка! ЦЯ людина ніколи НЕ МОЖЕ бути хрещеною матір’ю! Дотримуйся, щоб вберегтись від біди…

Як раніше повідомляв портал “Знай.ua”, актори серіалу “Друзі” знову знімуться разом.

Джерело – znaj.ua

Шукайте деталі в групі Facebook