“Дівчинка була вся в крові матері”: Ревнивий чоловік на очах 2-ої дитини жорстоко розправився з дружиною

Поліцейські знайшли дівчинку всю в маминій крові і з широко відкритими від жаху очима.

25-річна Ліенн Коллопі пожертвувала власним життям, щоб врятувати дворічну доньку від ревнивого батька дівчинки. В результаті вихователька дитячого саду отримала понад 20 ножових поранень від свого колишнього хлопця Саліма Саїда, який заманив її в пастку, де напав на загиблу, облив бензином і підпалив, повідомляє Mirror.

Поки полум’я поширювалося по спині Ліенн, вона продовжувала тримати Лейлу на руках і захищати її від 40-річного чоловіка, поки він наносив їй удари ножем. Поліція і пожежники були викликані до їхнього будинку в Ланкаширі після того, як сусіди почули крики жінки: “Допоможіть мені! Допоможіть! Він ріже мене!” Але на той час, коли офіцери прибули на місце злочину, Ліенн вже отримала смертельні рани на обличчі, спині, грудях, ногах і руках, при цьому 65% її тіла було в опіках. Мама двох дітей померла через чотири дні.

Лейлу знайшли на кухні всю в крові своєї мами і з широко відкритими від жаху очима. У неї важкі опіки обличчя і тіла, через які їй необхідно буде провести кілька пересадок шкіри. У дівчинки залишилися важкі фізичні та психологічні травми. Інша дитина, чотирирічна Лола, перебувала в цей час з ночівлею у друзів. Зараз вони живуть з біологічним батьком.


З’ясувалося, що таким чином Салім хотів помститися Ліенн за те, що вона його кинула. Перед вбивством він шукав в Інтернеті наступне: “16 кроків, щоб когось убити і не попастися”, “як розпалити сильний вогонь швидко, але без метушні” і “Скільки часу буде потрібно, щоб задушити когось?”. Після того, як він зізнався у вбивстві і підпалі, його засудили до довічного ув’язнення з мінімальним терміном в 30 років.

Читайте також  Після 7 місяців шлюбу італієць жоpcтоко вбuв 27-річну українку(фото)

Ліенн і Саїд почали зустрічатися в 2015 році і поєдналися мусульманською церемонією шлюбу, не визнаною законодавством Великобританії. Але в минулому році пара розлучилася після того, як дівчина поскаржилася, що Саїд був власником і жорстоким по відношенню до неї. У день вбивства він зателефонував їй, попросивши повернутися додому, щоб він міг забрати дитяче ліжечко для ночівлі Лейли.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -