Чому почалася війна: Олексій Арестович пояснив, що ховається за агресією рф проти України

Чому почалася війна: Олексій Арестович пояснив, що ховається за агресією рф проти України

Арестович заявив, що війна — це в природі людини
Ексрадник президента нещодавно зустрівся з ефірі з відомим ведучим Василем Головановим, під час якого вони обговорили загальне питання війни.

Відповідне відео розмови розміщено на телеграм-каналі Arestovich / Official.

Арестович також зазначив, що і тепер, у сучасному світі люди й дотепер вмирають від голоду, а у стародавні часи людина не знала, чи доживе до вечора — людина полювала на їжу, а їжа на людину, зазначив він.

Також Арестович сказав, що споконвіку людина для людини буда подразнювачем. Фізіологічно людям було важко воювати по одному, тому вони об’єднувались, проте об’єднавшись, окремо людина могла претендувати на місце іншої людини, цим створювалась внутрішня конкуренція, каже він.

Арестович пояснив: коли первісна людина зустрічає іншу, то вона бачить одночасно друга і ворога, бо разом, їм буде легше протистояти саблезубому тигру, але почнуться суперечності, коли треба буде ділити здобич – таке бівалентне відношення і є причиною війни, вважає він.

Стосовно війни з рф Арестович сказав, що її причиною не є боротьба за ресурси в прямому значенні, він не воює через політичні або економічні причини, каже він.

На думку ексрадника путін воює за спадщину Київської Русі. Тобто причина війни — історична. Він пригадав слова путіна про те, що українців не існує та про відновлення радянського союзу.

До того ж він додав, що для Заходу ця причина є досить важкою для розуміння та зауважує, що вона є “ідиотичною”, проте причини всіх війн ірраціональні, додав він.

 

Читайте також  Ядерна атака з Росії: Арестович заявив, що НАТО втрутиться у війну та закличе Китай приєднатися

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело