«Україна отримає щось потужне»: тарологиня розповіла, хто виграє війну на виснаження

«Україна отримає щось потужне»: тарологиня розповіла, хто виграє війну на виснаження

Тарологиня Олена Бюн зробила розклад таро і повідомила, що ЗСУ скоро матиме нову потужну зброю, а тим часом росіяни здадуть Південь і Запоріжжя, боротимуться ж лише за Донецьк.

Залужний зробив таку заяву, що війна на виснаження для України може закінчитися програшом, тому що виснажуються одночасно і росія, і Україна. Чи зможемо ми відмовитися від сценарію війни на виснаження?

Підемо ми від цього. Ситуація здавалася нам якийсь період такою, що все, нічого не відбувається. Але є насправді велика робота, яку ми не бачимо. Можливо, це те, що руйнується їхня логістика чи ще якісь дії, те, що дуже добре і потужно вибухає у Криму.

Якщо раніше не хотіли чи затримували, намагалися затримати Україні допомогу, то тепер Україна отримає щось потужне, щось хороше. Так, щось вона отримає, знову ж таки, у невеликих кількостях, але таке враження, що воно вже прийшло чи йде в Україну, що дає можливість докорінно змінити ситуацію. І щось ми бачитимемо або чутимемо зараз, що змінюватиметься.

Зараз окупанти активно міняють керівників на своїх окупаційних посадах. Наприклад, мера Маріуполя, його просто звільнили. Створюється таке відчуття, що готуються тікати. Це зміщення губернаторів, заступників, директорів управління, мерів окупованих міст пов’язане з тим, що ці люди збираються тікати, чи з тим, що на їхні місця планують поставити своїх людей?

Цей напрямок підготується до повернення під український прапор. Закони України, тому однозначно так.

Тобто вони забирають своїх людей, а ті, хто зараз має керувати містом, це просто цапи-відбувайли?

Так. Вони розуміють, що це все. І далі у мене за розкладами, що Південь, Запоріжжя вони тупо віддають. Єдине, за що вони, звичайно, зараз рватимуть зуби, це за Донецький напрямок, бо хоча б частину донецької території їм дуже треба.

Читайте також  Астролог назвала одне велике місто, де незабаром почнеться жорстка битва

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело