“Кінець війни заплановано на…”: відома українська тарологиня розповіла чи стане 2024 рік переможним

“Кінець війни заплановано на…”: відома українська тарологиня розповіла чи стане 2024 рік переможним

Також вона спрогнозувала чого чекати від цієї зими.

Зима – тяжкий час, особливо в умовах війни. У минулому році ворог показав, що може нещадно нищити енергетичну інфраструктуру, залишаючи цивільне населення без світла та тепла.

Екстрасенс, таролог Людмила Хомутовська розповіла, що цієї зими дефіциту боєприпасів у ворога не спостерігатиметься. Вірніше, дефіцит буде, але не значний. Це не про те, що їх не буде, а про те, що боєприпасів стане трохи менше.

Стосовно закінчення війни в 2024 році, вона відповіла, що така ймовірність є. Стосується це все планів, які панують у партнерів, адже вони готуються до нашої перемоги. Єдине, що їй не подобається – вони можуть гальмувати дату завершення, через те, що зменшиться постачання. Суспільство буде бачити це гальмування, але перемога цілком ймовірна, адже гратимуть роль багато чинників. Значною мірою все залежить від підтримки та зброї, яку надають країни-партнери нашої країни.

Також вона дала цікаву інформацію щодо того, що росіяни сформували з полонених українців батальйон і відправляють його на фронт. Вона відповіла, що це правда. Росіяни хочуть показати, що не всі українці згодні з режимом, але чи це насправді так, чи ні, невідомо.

Інформувала вона і про вибори під час війни. Вона розповіла, що це одна з умов для отримання зброї.

Стосовно війни, вона розповіла, що величезна ймовірність, що вона закінчиться в 2024 році існує. Але закінчення буде залежати від багатьох факторів, в тому числі і від допомоги партнерів. У подальшому ми станемо свідками вирішальних подій.

Читайте також  Приховані перемовини та відкриті кордони: відомий астролог передбачив дату закінчення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело