Астрологи назвали місяць великих змін для України

Астрологи назвали місяць великих змін для України

За їхніми словами, листопад буде менш напруженим, ніж жовтень.

Астрологи Анна і Олексій Суханови зробили прогноз для України і з’ясували, що листопад буде дуже важливим місяцем для нашої країни.

За їхніми словами, листопад принесе Україні позитивні зміни. По-перше, закінчується напружений астрологічний період по річній карті, який тривав з 6 вересня 2023 по 6 листопада 2023.

“Даний період міг загострювати сферу ворогів, проблем, перешкод. Ми бачимо, що саме в цей час Росія вирішила спробувати перейти в активний військовий наступ під Авдіївкою. Також РФ зробила спроби наступу на політичному фронті, намагаючись переманити, а можливо і підкупити політиків у країнах, які є партнерами України, для гальмування фінансової та військової допомоги. У листопаді цей астрологічний період по річній карті закінчується. Це може дати позитивні зрушення в цих питаннях”, – написали астрологи на своїй сторінці в Instagram.

По-друге, продовжили експерти, в натальній карті України закінчується період якогось гальмування, який тривав з 3 червня 2023 року до 4 листопада 2023 року. Він був пов’язаний з впливом планети Сатурн.

“Ця планета в гороскопі України впливає на місяць і, як наслідок, на розум і настрій українців. Сатурн міг давати настрій апатії, смутку, песимізму, що Україну “злили”, не дадуть ресурсів, що ця війна надовго”, – кажуть експерти.

За їхніми словами, всі ці нюанси посилять позитивну тенденцію для української держави. Тобто ми можемо очікувати додаткової допомоги від інших країн, а також ЗСУ просунуться в плані звільнення наших територій.

Читайте також  "Емоційне навантаження зростає": відома тарологиня зробила попередження українкам із дітьми

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело