Астролог назвала місяць припинення вогню в Україні

Астролог назвала місяць припинення вогню в Україні

За словами Яни Тимощук, до осені війна точно триватиме.

Астролог Яна Тимощук розповіла, що прогноз щодо закінчення війни в Україні поки неоднозначний. На даний момент немає точної карти, яка свідчила б про повне припинення бойових дій.

“Розумієте, мені випадає карта “Мир”, яка вказує на те, що все залежить саме від миру. Наша сила в допомозі з боку інших. Що стосується саме періоду закінчення війни, то тут не все так однозначно”, – сказала Тимощук в інтерв’ю УНІАН.

За її словами, в жовтні-листопаді 2023 року може припинитися вогонь, але це буде просто пауза в бойових діях.

“З часом вони продовжаться. Ще протягом року ми будемо боротися за наші території і за наших людей. Поки немає чіткої карти щодо повноцінного завершення війни”, – говорить експерт.

Коли закінчиться війна – прогноз Влада Росса
Як каже астролог Влад Росс, війна може закінчитися в 2024 році, перед президентськими виборами в Америці. Він вважає, що Байден направить допомогу Україні для того, щоб потім сказати, що саме завдяки йому закінчилася російсько-українська війна.

“Єдиний шанс у Байдена виграти вибори – зробити так, щоб війна затягнулася. Потім, в березні, він дасть нам літаки в повному обсязі і оголосить про те, що він врятував Європу і весь світ, і що саме завдяки йому закінчилася російсько-українська війна”, – підсумував астролог.

Читайте також  "Це пряма дорога на Київ": орки збирають війська, щоб повторно вдарити по столиці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело