Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

 

 

 

У 2024 році війна не закінчиться, але ми звільнимо більшість своєї території. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це високосний рік, – говорить астрологиня. – Для всієї планети він буде непростим. Через масштабну економічну кризу у світі отримаємо менше допомоги, ніж сподівалися. Але вже від 5 січня підемо вперед і зможемо закріпитися на вигідних позиціях. Другий серйозний ривок побачимо з квітня по червень. Це буде справжній прорив. Звільнимо багато територій. Масові обстріли зі сторони Росії не злякають, а розпалять в українцях ще більше люті. Своїми силами збиратимемо на дрони та нищитимемо ворога”.

За словами астрологині, унікальність цього року в тому, що не буде ретроградного Марса. Через це бойові дії не стихатимуть. Особливо загостряться з 5 січня по 12 лютого, з 1 травня по 8 червня, у другій половині року.

“У другому півріччя ми воюватимемо в основному на території ворога і діставатимемо туди, де вони не сподівалися, – каже астрологиня. – Більш за все до цього часу повернемо окупований Крим. Шукатимемо нові методі нищення ворога, його флоту та авіації. Знайдемо технології, які допоможуть з меншими ресурсами обіграти серйозного противника. Це час появи потужних військових винаходів. Успішні військові операції українських воїнів увійдуть у підручники історії. Наш досвід і стратегії перейматимуть найбільші армії світу”.

У Росії виникнуть проблеми з мобілізацією.

  • “Путіну важко буде утримувати росіян на фронті навіть підкупом і залякуваннями, – пояснила Максимова. – Вони втікатимуть від мобілізації, але нам розслаблятися не варто, як і розраховувати на посилення допомоги Заходу. Там з головою зануряться в ізраїльський конфлікт. А він спричинить ланцюгову реакцію, порушить економічний баланс. Не чекайте, коли стане краще. Проживайте кожен день максимально продуктивно. Перемоги чекаємо усі, але вона вимагатиме від нас ще більшої самовіддачі. Доведеться відбудовувати країну і нарощувати воєнний потенціал, аби ворог не насмілився повторити наступ. Зірки вказують на те, що перемога буде у жовтні 2025 року”.
Читайте також  Прогнози збулися, Путін не контролює ситуацію у РФ – Арестович (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело