Чому масовані ракетні удари припинилися: Повітряні сили дали тривожний прогноз

Чому масовані ракетні удари припинилися: Повітряні сили дали тривожний прогноз

Наші захисники готові відбивати усі атаки ворога.

Росія готуватися до нових масованих обстрілів дронами та ракетами по території України. Українські сили ППО готові до будь-якої загрози та у будь-якому випадку будуть захищати наше небо.

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

“Ми не те, що готуємося – ми готові. Тому що 24/7 – це звична робота Повітряних сил впродовж всієї війни. Тут без варіантів, мусимо очікувати в будь-який момент загрози, будь-яку повітряну ціль”, – сказав він.

Ігнат розповідає, що після попередніх масованих ударів дронами та ракетами, зараз активність окупантів стала на паузу для того, щоб накопичити свої ресурси для майбутньої потужної атаки.

“Були паузи у них, бо не безкінечні боєприпаси, не безкінечні ракети. Тому вони прекрасно розуміють і завдають таких поодиноких ударів. Вчора “Іскандери”, а сьогодні Х-59″, – пояснив речник.

Тож військове керівництво країни не виключає, що окупанти можуть повторити історію минулого року та будуть намагатися залишити нас без світла і цього опалювального сезону.

Не зважаючи на те, що багато аналітиків та експертів заявлють про те. що цієї осені та зими росіянам не вдасться нас занурити у темряву, краще підготуватись до непередбачуваних ситуацій та запастися водою, їжею довгого зберігання, джерелами альтернативного живлення та теплими речами.

Читайте також  Росія знову надала письмові гарантії припинити вогонь біля Авдіївки

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело