Приховані перемовини та відкриті кордони: відомий астролог передбачив дату закінчення війни

Приховані перемовини та відкриті кордони: відомий астролог передбачив дату закінчення війни

На його думку, існує кілька сценаріїв розвитку подій

Повномасштабна війна внесла корективи у життя людей. Більше громадян почали звертатися до екстрасенсів, астрологів, щоб дізнатися, коли цьому настане кінець.

На Ютуб-каналі “Мій світ” астролог Володимир Бадіян розповів про свої видіння стосовно вторгнення. Чоловік говорить про те, що 2024 рік повинен бути вирішальним – будуть вестися активні перемовини й відкриються кордони.

Важливим для України стане жовтень. Перемовини будуть іти, але росія не дуже хотітиме в них брати участь. Для активних переговорів в рф повинна померти дуже важлива людина, але не путін.

Є два сценарії розвитку, пов’язаних з циклами, які повторюються кожні 360 років. Така війна, за словами Бадіяна вже була і тривала протягом 13 років. Все залежить від дати, коли українські військові повністю вийдуть до Азовського моря.

У випадку, коли до Азовського моря буде вихід незабаром, то вже до літа повинні завершитися основні бойові дії.

Але якщо ситуація пов’язана з Азовським морем розв’яжеться пізніше зими, то триватимуть бої до осені. По картах видно, що фаза, яка почалася у 2014 році буде тривати максимум до 2026-2027 року. При цьому гостра фаза війни не буде йти так довго. За прогнозами астролога активність повинна спадати трохи більше, ніж 2 роки.

Володимир Бадіян зазначив, що після завершення війни росія не нападатиме знову, але деякі питання все ж залишаться.

Читайте також  Рф може завдати масований ракетний удар по Україні вже у найближчі дні - спікер командування Повітряних сил ЗСУ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело