Перемога не за горами: що прогнозує екстрасенс, який передбачив повномасштабну війну ще в 2019 році

Перемога не за горами: що прогнозує екстрасенс, який передбачив повномасштабну війну ще в 2019 році

Відомий екстрасенс передбачив скільки ще триватиме війна та скільки буде нових жертв.

Багатьох людей турбує питання тривалості війни в Україні, адже вона забирає найкращих синів та доньок.

Роман Завидовський – відомий естрасенс, який передбачив чимало подій. В одному зі своїх відео він розповів про видіння стосовно закінчення війни та кількості жертв. Це питання досить болюче, адже на темі війни спекулює багато езотериків та екстрасенсів, які називають різні терміни, або взагалі говорили, що війни не буде з ймовірністю в 100%.

Чоловік стверджує, що ще у 2019 році передбачив повномасштабну війну, але тоді ніхто не звертав на це уваги. За словами екстрасенса, у 2023 році не варто очікувати закінчення воєнних дій та перемоги України, адже тріумфальним буде 2024 рік.

Говорячи про жертв він зазначив, що їх до закінчення війни буде достаньо, тому що вороги будуть активно бити, нищити та будуть активні та жорстокі навіть до цивільного населення.

Ще будуть важкі бої на фронті, великі втрати з обох боків. Але зі стартом розвику військового виробництва в Україні стане легше. Багато тарологів та екстрасенсів наголошували, що війна, згідно з їх прогнозами йде до закінчення. Це не так швидко та легко, але воно до цього йде. Невідомо, чи це буде заморожування конфлікту, зупинка військових дій через недостатні ресурси, чи абсолютна перемога України.

Читайте також  Коли і чим закінчиться війна в Україні: топ найпопулярніших думок астрологів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело