Активні переговори та гостра фаза: астролог розповів, коли в Україну прийде мир

Активні переговори та гостра фаза: астролог розповів, коли в Україну прийде мир

Україна не може “нескінченно” вести війну.

Повномасштабна війна Росії проти України триває вже 588 днів.

Велика кількість політиків та військових експертів на Західі та у США впевнені, що війна в Україні не закінчиться у 2023 році. Більше того, все частіше лунають думки про “військовий марафон” протяжністю у декілька років. Втім, українські офіційні особи дещо оптимістичніші і припускають, що перемога ЗСУ буде раніше 2024 року.

Так, наприклад, військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко впевнений, що звільнення Криму відбудеться набагато раніше, ніж буде звільнено Донецьку та Луганську області, але очікувати цього у 2023 році не варто.

Разом з тим, ситуація на фронті може непередбачувано змінюватись мало не щодня, тому зі своїми прогнозами військові експерти дуже обережні.

А ось ведичний астролог, хіромант, психолог, фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян, переконує всіх, що вже до зими 2023 року українська армія вийде до Азового моря. Правда, за його словами, гостра фаза війни може тривати ще рік.

“Якщо ВСУ вийде до Азового моря до нового року, то до літа основні бойові дії завершаться, якщо після – триватиме до осені наступного року”, – каже він.

В будь-якому випадку, Володимир Бадіян запевняє, що 2024 буде вирішальним: очікуються активні переговори, відкриються кордони.

Разом з тим, конфлікт із Росією залишатиметься активним, за словами астролога, щонайбільше до 2026-2027 року.

Астролог також прогнозує, що в РФ розпочнуться певні проблеми, які накопичаться за кілька наступних місяців. За його словами, якась важлива людина в РФ помре і розпочнеться боротьба за владу. Хто саме – астролог не назвав.

Читайте також  "Ракети напоготові": в ОК "Південь" заявили про підготовку масштабної атаки на Україну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело