Війна в Україні може бути завершена за один-два дні: відомий астролог дав фантастичний прогноз

Війна в Україні може бути завершена за один-два дні: відомий астролог дав фантастичний прогноз

Астрологи, говорячи про найближче майбутнє, дали позитивний прогноз щодо розвитку подій на фронті та руйнівних процесів в Росії у 2023 році.

Про це розповів фахівець у сфері астрології Влад Росс, пише видання “Главред”.

За його словами, жовтень 2023 року може бути дуже жорстким, страшним, ураганним та складним періодом. Це пов’язано з астрологічними аспектами: місяць під впливом Плутона, планети смерті та руйнування.

“11 жовтня Плутон розвернеться, і поблизу цієї дати, тобто 5-15 жовтня, можливі різні катаклізми, проте вплив цієї планети буде відчутним протягом усього місяця. Нагадаю, що Плутон є символом ядерної зброї, техногенних катастроф і різних катаклізмів. Ситуація в жовтні буде посилюватися ще й коридором затемнень. Жах моторошний, а не місяць”, – сказав він.

Також жовтень стане місяцем ракет. Як приклад, в України можуть раптом з’явитися “Томагавки” чи вітчизняні безпілотники, здатні долітати дуже далеко та завдавати ударів по “Уралвагонзаводу”.

Більше того, на думку астролога, війна може дуже стрімко закінчитися, буквальні за лічені дні.

“Війна може бути завершена  за один-два дні: якщо впадуть дві-три вежі “Москва-Сіті”, претензії пред’являть саме Путіну, оскільки стане очевидно, що його “спецоперація” не має правильних наслідків. У цілому, в жовтні-2023 можливі непередбачені ситуації, пов’язані з руйнуваннями будівель і вибухами боєприпасів: удари по Мурманську, де багато російських літаків, по Пскову і Енгельсу, по Сочі і Новоросійську. Та головне – саме в жовтні реально буде знищити весь Чорноморський флот РФ, а також підірвати Кримський міст”, – зауважив він.

Також місяць буде бурхливим у питанні подій на фронті. ЗСУ можуть взяти вкрай важливу точку, Токмак, та вийти на залізницю за ним, просунутися до Волновахи, підійти до Горлівки чи навіть оточити Донецьк.

Читайте також  Ядерна держава росія не може програти війну? Знаменитий історик пояснив, чому це помилка

“У жовтні все це може статися вкрай несподівано. Оскільки вплив Плутона буде дуже відчутним у жовтні, Медведєв і його друзі по чарці будуть активно погрожувати Україні ядерною зброєю. Однак може так статися, що саме в жовтні буде ухвалено рішення про те, що тактична ядерна зброя з’явиться і в нашій країні. І тоді вже навесні ми зможемо справити враження на РФ, наприклад, раптово щось може підірватися в Росії так, що мало не здасться. Загалом, жовтень буде дуже незабутнім і вражаючим”, – пояснив він.

Згадав і про президента РФ Володимира Путіна. На його переконання, з огляду на астроаспекти, пережити жовтень йому навряд чи вдасться. Він може залишатися живим, проте його мозок помре.

“Можливо, він буде лежачим хворим, як Кадиров, йому будуть проводити вентиляцію легенів, але це його все одно не врятує. Жовтень-2023 – переломний місяць для Московії, оскільки там може статися нова Жовтнева революція, переворот. Плутон зруйнує всю багаторічну владу Путіна”, – додав Влад Росс.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело