Небезпечний жовтень: мольфар назвав міста, яким Росія готує потужні удари

Небезпечний жовтень: мольфар назвав міста, яким Росія готує потужні удари

Українцям повідомили, які міста може старанно бомбардувати РФ

Жовтень, як очікується, принесе Україні низку випробувань, на думку відомого українського молфара Макса Гордєєва, повідомляє ТСН.ua. Гордєєв вважає, що після успішних наступів ЗСУ Росія може спробувати розробити стратегію дестабілізації України та усунення президента Володимира Зеленського з посади.

Про це повідомляє «glavred»

Мольфар Гордєєв припускає, що Росія активно працює над створенням розбіжностей між народами, інвестує у кампанії з дезінформації та заплямує імідж України, щоб викликати невдоволення серед українців та потенційно призвести до усунення президента Зеленського з посади.

“Тому країна-терористка зараз намагається посварити нас із усіма країнами, вона вкладає кошти у замовлення. Намагається зробити так, щоб наша країна погано виглядала, щоб самі українці почали робити так, щоб президент Володимир Зеленський залишив свою посаду”, – сказав Гордєєв.

Він називає 1, 15, 17, 18 та 19 жовтня найбільш критичними днями, коли людям слід виявляти обережність через можливість погіршення ситуації в країні.

Прогнозується, що з 20 жовтня енергетична ситуація в Україні стане дедалі складнішою, хоча Гордєєв не уточнює точну природу проблем, вказуючи на те, що погані новини можуть з’явитися на горизонті.

“Так, окупанти обиратимуть якісь особливі дні і будуть завдавати ракетних ударів”, – попередив він.

Крім того, Гордєєв прогнозує ракетні удари з боку російських окупантів, як потенційні цілі називаються міста Кривий Ріг, Дніпро, Дніпропетровська область, Харків і його область, а також Одеса та її область.

Читайте також  "Не нехтуйте тривогою": астролог передбачила спалах війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело