“Долар шокував українців різким стрибком, заощадження можуть пропасти у багатьох”: що відбувається в обмінниках України?

“Долар шокував українців різким стрибком, заощадження можуть пропасти у багатьох”: що відбувається в обмінниках України?

Ситуація на ринку обміну валют знову різко змінилася. Долар знову здивував багатьох українців, втративши у ціні аж цілилих 10 копійок. Для декого така зміна стану справ могла виявитися вкрай небажаною.

Як інформує “Кореспондент”, середній курс долара знизився у обмінниках до 38,50 гривень, а курс євро впав до 41,40 гривень.

Курс гривні трохи посилився до долара і євро у обмінних пунктах. Про це йдеться в повідомленні з посиланням на дані моніторингу ринку у вівторок, 20 вересня.

Так, сьогодні середній курс долара знизився на 10 копійок – до 38,50 гривень, курс євро впав на 5 копійок – до 41,40 гривень.

В обмінних пунктах купують долар у середньому по 38,00 грн, євро по 40,70 грн.

Офіційний фіксований курс долара НБУ з 21 липня минулого року складає 36,5686 гривень за долар. Офіційний курс євро на сьогодні трохи виріс і тепер становить 39,154 гривні за євро (+0,1609 гривні).

Читайте також  Нацбанк виводить з обігу деякі монети: їх можна буде обміняти у банках

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело