“Неймовірна ситуація на ринку валюти, долар сягнув фінального максимуму”: експерти про те, що тепер чекає українців

“Неймовірна ситуація на ринку валюти, долар сягнув фінального максимуму”: експерти про те, що тепер чекає українців

Долар подорожчав до нового максимуму за багато місяців. Його рушійною силою стали нові дані про першу економіку світу.

Як інформує “24”, вчора під час торгів індекс долара США досягнув позначки на рівні 104,96, за даними Yahoo!Finance. Зростання склало 0,09%. Діапазон коливання для індексу становить від 104,80 до 104,99.

Головні зміни для Індексу долара США за 12 місяців:

Індекс долара США зафіксував максимальне значення за рік з позначкою на рівні 114,78. Це також стало рекордним значенням для нього за останні 20 років; Найслабші позиції для цього показника становлять 99,58, повідомляє CNBC.

Американський долар досягнув пікового значення за 6 місяців після новин про неочікуване зростання сфери послуг, яка також відома як третинний сектор економіки у серпні.

Що таке третинний сектор економіки Це один із трьох секторів економіки в рамках гіпотези трьох секторів, який включає економічну діяльність, пов’язану з послугами.

На цьому фоні євро та британський фунт сягнули багатомісячних мінімумів. Офіційна валюта країн Єврозони впала до мінімуму з червня, а фунт стерлінгів впав до найслабших позицій за три місяці, повідомляє CNBC.

Експерт додав, що важливим паливом для долара є не просто той факт, що економіка США показує хороші результати, а те, що вона демонструє кращі показники, ніж будь-де.

Читайте також  Масова афера в Києві: сотні людей втратили купу грошей в один день

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело