Екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде в Україні тотальний блекаут: “Гірше, ніж було….”

Екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде в Україні тотальний блекаут: “Гірше, ніж було….”

Мольфар зазначив, що причина відключень світла буде залежати не від ракет росії

Минулого року українці пережили найскладнішу зиму за увесь час. Через постійні масовані ракетні атаки росії та зруйновано енергосистему, ми могли не бачити світла по декілька днів.

Звичайно ми сильна нація та мужньо пройшли це випробування, однак навряд чи хтось добровільно погодився б пройти все це ще раз.

Усі ЗМІ в один голос знову лякають нас відключеннями світла та закликають купувати генератори та павербенки вже зараз, поки ще не такі високі ціни.

Відомий український енергетичний практик, переможець “Битви екстрасенсів”, а також мольфар Макс Гордєєв, в інтерв’ю УНІАН розповів, чи чекають українців блекаут після похолодання.

Мольфар вважає, що все насправді буде не так, як нас лякають. Він вважає, що хоча росія буде продовжувати атакувати нас ракетами, причина вимкнення світла буде пов’язна з іншим.

“Мені здається, що гірше, ніж було, вже не буде. Скільки я б не розкладав карти, то я не бачу, що буде якийсь жах. Тобто, говорити, що росія нас обстрілюватиме і в результаті цього будуть блекаути, то це малоймовірно. Однак карти не виключають, що Україна сама відключатиме світло за потребою”-розповідає Гордєєв.

Читайте також  У ставку на Кіровоградщині загадково потoнули одразу 4 осіб

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело