“Це відбудеться раптово”: Михайло Подоляк спрогнозував, коли в Україні закінчиться війна

“Це відбудеться раптово”: Михайло Подоляк спрогнозував, коли в Україні закінчиться війна

В одній із соціальних мереж, Михайло Подоляк висловив думку про те, коли закінчиться війна

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк висловив неочікувані прогнози стосовно закінчення війни в Україні.

Він висловив свою думку про те, що врешті-решт війна, яку розв’язала Росія закінчиться, так як і почалась – раптово. Про це Подоляк розповів в своєму Твіттер.

Він зазначив, що фундамент путінської легітимності базується на переконаннях місцевих еліт, що він війну “ще не програв”. Але там розуміють лише одне – чим швидше і більше росія буде втрачати окупованих територій, тим швидше режим путіна паде.

На думку радника вбивство ватажка “вагнера” та оголошення нової хвилі мобілізації у Росії це лише виграш якогось часу. Але попри все пішов зворотній відлік війни. Подоляк вважає, що легко бути не може, але надзвичайно наївно вважати, що кожен кілометр наша країна буде забирати кров’ю. В міру просування військ на південному напрямку та на виході на адміністративні кордони Криму, ситуація буде протікати зовсім по-іншому. Зрештою, війна закінчиться так як і почалася – раптово.

Ірина Верещук – міністерка з питань інтеграції на тимчасово окупованих територій говорила все навпаки. Вона в недавньому своєму виступі закликала українців готуватися до затяжної та нелегкої війни, адже кожен кілометр землі дається дуже великою ціною. Також вона призвала українців не розслаблятися та об’єднуватися.

 

Читайте також  Будуть жахливі бомбардування вдень і вночі: попередили про небезпеку велике місто України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело